KÁBELTV – INTERNET – TELEFON – Minőségi szolgáltatás, elérhető árak.

Kiskorúak védelme

Szűrőprogramok a biztonságos netezésért

Telepítsen szűrőprogramot a család digitális eszközeire, amelyek segítségével megvédheti gyermekét a káros tartalmaktól. Fontos, hogy az eszközök használatára és az ott elérhető tartalmakra vonatkozóan kialakított szabályokról beszélgessen a gyermekével, mert ez hozzájárul a tudatos és felelős használathoz, valamint a gyerekek és szüleik között lévő bizalmi viszony megerősítéséhez.

Google Family Link

A Family Link a Google szülői felügyeleti eszközöket kínáló ingyenes mobil alkalmazása, melynek adatvédelmi (GDPR) és más jogszabályi megfelelése a Google kizárólagos felelősségi körébe tartozik. A Family Linkhez tartozik egy szülőknek szóló információs dokumentum, amely fontos információkat tartalmaz a szolgáltatásról. Ezeket érdemes figyelembe vennie, amikor arról dönt, hogy hozzáférést biztosít-e gyermekének a Google-szolgáltatások széles köréhez. A Family Link szolgáltatásra, az alkalmazás használatára, a vonatkozó adatvédelmi szabályokra a Google által meghatározott mindenkori Általános Szerződési Feltételek az irányadóak.

Norton Family

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által jegyzett további szűrőszoftverek

A gyermekre vonatkozó korlátozások beállítása Windows 10-es és Xbox One eszközön

Gyerek a neten

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság egy szótárszerkezetben létrehozott oldal segítségével támogatja a szülőket abban, hogy jobban megértsék és megismerjék a gyerekek és fiatalok internethasználati szokásait. Megmutatja a veszélyeket, a kockázatokat, de azt is, miben és miért lelik örömüket a gyerekek az online világban.

Részletek